Nadales a les Coves de Sant Josep

Nadales a les Coves de Sant Josep

Aquest Nadal a les Coves de Sant Josep disfruta de les «Nadales» al interior del riu subterrani per la Coral Polifònica Serra d´ Espadà.

Dissabte 17 Desembre: 16:30h i 17:30h i Diumenge 18 Desembre: 11:00h i 12:00h

 

Comprar entrada, pinchar aquí

 

coral-serra-despada-coves-de-sant-josep-5

Coral Polifònica Serra d’Espadà, de la Vall d’Uixó

Va ser fundada en La Vall d’Uixó, al octubre de 1979 per Ricardo Pitarch i ve a recollir el fruit de les anteriors “Coral Infantil Uixó” (1976) i “Coral Infantil del Col·legi N.S. de l’Assumpció” (1972).
La Coral Serra d’Espadà està formada aproximadament per 35 veus de diferents registres i edats, compaginant joventut i experiència.
En els seus quasi 30 anys d’existència la coral ha participat en nombroses trobades i concursos corals, així com ha realitzat nombroses actuacions per la geografia espanyola, majoritàriament a la Comunitat Valenciana.
Els darrers anys la Coral Serra d’Espadà centra els seus esforços en la divulgació del cant coral. Tasca que es realitza en dues direccions:
Per una banda, en un treball constant en els Centres Escolars de la Vall d’Uixó. (Concerts didàctics als Instituts).
D’altra banda, en actuacions en pobles de la província de Castelló (Artana ,Eslida, Almedijar, Betxí, Ribesalbes, Albocàsser, Les Useres, Almenara,  Xovar,  Sueras, Vilavella, Alcora,i un llarg etc.

Cal remarcar també la participació en les Trobades de cors de la Comunitat Valenciana organitzades per la Federació de Cor de la Comunitat Valenciana. (FECOCOVA), de la que és membre des dels seus inicis.

La Coral Serra d’Espadà disposa d’un extens repertori al seu abast, tant de polifonia religiosa i profana, com de popular i nadales.

És  el seu Director.  En  Josep Escrich Arnau

coral-serra-despada-coves-de-sant-josep-3

coral-serra-despada-coves-de-sant-josep-1

coral-serra-despada-coves-de-sant-josep

coral-serra-despada-coves-de-sant-josep-2

Les Coves de Sant Josep, un riu de sensacions

Coves SJ

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.